JAVO Procestechniek – Installaties voor de procesindustrie

JAVO Procestechniek is in 2009 is opgericht door Jan Voorwinden. Na 30 jaar dienstverband bij Van de Berg Waddinxveen, zet hij deze ervaring nu graag voor u in. JAVO is groot genoeg om oplossingen te bieden voor al uw vraagstukken vanuit de procesindustrie en klein genoeg om u persoonlijke service en begeleiding te kunnen bieden. Door samenwerking met gerenommeerde partners kan JAVO ook grote projecten voor u verzorgen, waarbij JAVO uw aanspreekpunt blijft.

test Calfos
Advies

Waarom JAVO Procestechniek – kwaliteit in advies en apparatuur

Waarom kiezen klanten voor advies en apparatuur van JAVO Procestechniek? We zetten het graag even voor u op een rijtje:

  • brede ervaring
  • Onafhankelijk advies
  • apparatuur van hoge kwaliteit
  • persoonlijk en snel
  • gedegen begeleiding en nazorg
  • Atex en VCA gecertificeerd

Wat doet JAVO Procestechniek – installaties voor stortgoed handling

JAVO Procestechniek biedt u door kennis en ruime ervaring betrouwbare en onderhoudsarme installaties voor stortgoed handling en bewerking. Voor bijvoorbeeld poeders, granulaten, schroot en overige droge stoffen. Wilt u meer weten over enginering, onze projecten of apparatuur ? Klik dan op de link.

Voor wie we werken – diervoeders, chemie en meer –

JAVO Procestechniek ontwerpt en levert machines en oplossingen voor productie van bijvoorbeeld voedingsmiddelen, diervoeders, chemie, recycling en energie.
Kijkt u voor voorbeelden van opgeleverde projecten vooral eens op deze
pagina en om te zien wie onze klanten zijn klikt u hier.

Onze missie – kwalitatieve oplossingen voor procestechniek vraagstuk –

Door met u als klant mee te denken kan JAVO Procestechniek gedegen oplossingen bieden voor uw vraagstuk uit de procesindustrie. JAVO ontzorgt en neemt verantwoording. Graag bouwt JAVO een lange termijn relatie met u op, zodat er nog beter ingespeeld kan worden op de specifieke behoeften en wensen van uw bedrijf.

Contact

Wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust contact op. Klik op de pagina contact voor de contactgegevens of stuur een e-mail. U kunt natuurlijk ook even bellen als u dat prettiger vindt.